• darkblurbg

APK keuring

Wij zijn een erkend RDW APK keuringsstation en voeren de APK keuring uit voor alle personenauto's, lichte bedrijfswagens en campers tot <3500 kg.  Bij ons is de APK-keuring eerlijk, betrouwbaar en transparant, wij vinden het belangrijk dat u veilig en vertrouwd op weg gaat. 

 

APK reparatie's

Mochten er reparaties nodig zijn t.b.v. de APK keuring dan zullen wij u daarvan op de hoogte stellen, bespreken en eventueel samen met u de gebreken bekijken.  Voor de eventuele APK reparatie krijgt van ons een prijsopgave en met u toestemming wordt de APK reparatie professioneel en vakkundig uitgevoerd in onze moderne werkplaats.

 

APK en Onderhoud

Laat u de APK keuring uitvoeren in combinatie met een onderhoudsbeurt dan is de APK keuring gratis en betaald u alleen de RDW afmeldkosten.

 

APK keuringsplicht

De APK keuring moet uitgevoerd zijn voordat de vervaldatum verlopen is, na de vervaldatum van de APK keuring mag uw voertuig niet deelnemen aan het verkeer of zich op de openbare weg bevinden. U krijgt 2 maanden voordat de APK verloopt de mogelijkheid om uw voertuig voor de APK keuring aan te bieden, de oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. 

 

Klik hier en vul u kenteken in om te kijken wanneer uw voertuig APK gekeurd moet zijn.