• darkblurbg

Aircoditioning

 

Airco vullen

De airco van uw auto moet regelmatig worden bijgevuld voor een optimale werking. Met onze moderne aircovulmachine zijn wij in staat om iedere aircosysteem te testen, controleren en te vullen met het koudemiddel R134A. Wij beschikken over een geldige certificaat F-gassen en zijn hierdoor bevoegd om verantwoord en milieubewust om te gaan met uw aircosysteem. Wist u dat de airco van uw auto jaarlijkse tussen de 8 en 15% koudemiddel verliest en daarom uw airco regelmatig moet worden gevuld voor een optimale werking? Een lekkage kan bijvoorbeeld ook verlies van koudemiddel veroorzaken. Bij een tekort aan koudemiddel heeft uw compressor te weinig olie om gesmeerd te worden. U loopt dan zelfs het risico om stil te komen staan. Ook het regelmatig gebruik van uw airco voorkomt storingen. 

 

Interieurfilter vervangen

Pollen, vuil, schadelijke gassen en een onaangename geur kunnen in de auto komen en er blijven hangen. De lucht in de auto kan tot zes maal zo onzuiver zijn als de buitenlucht. Deze onzuivere lucht kan allergische reacties, hoofdpijn en een verlaagd concentratievermogen als gevolg hebben. Allemaal gevaarlijke situaties die vermeden kunnen worden als u regelmatig uw interieurfilter vervangt. De interieurfilter filtert tot 98% van de onzuivere deeltjes uit de lucht zodat rijden ook echt veiliger wordt. Met een nieuwe interieurfilter is uw dashboard langer stofvrij en uw voorruit minder snel beslagen. 

 

Vervang uw interieurfilter elk jaar of om de 15.000 Km

 

Geurbehandeling airco

Behandel nare luchtjes met een geurbehandeling! Tijdens een geurbehandeling reinigen we uw auto airco. Alleen zo kunnen we de nare luchtjes en bacteriën verwijderen. Na de behandeling ruikt de airco lucht weer fris en loopt u minder risico op gezondheidsproblemen. Bacteriën vermenigvuldigen zich razendsnel in een airco. Wij adviseren een jaarlijkse geurbehandeling van uw airco.